x

Green Lives annoncerer debutalbum

Green Lives annoncerer debutalbum

Det naturglade Aarhus-orkester Green Lives bestående af Mark Christiansen, Andreas Mandrup, Jens-Ulrik Kleemeyer, Johannes Bech og Kasper Frost er klar med deres længeventede debutalbum, som har fået titlen "The Years". Albummet består af hele 16 sange og udkommer som både dobbelt vinyl og cd 24. februar på Mermaid Records (Go Go Berlin, Rasmus Nøhr, Tim Christensen med flere). Faktisk har bandet arbejdet på deres første fuldlængde-album, siden det blev dannet for seks år siden, og nu kan folk-pop-holdet altså præsentere et færdigt resultat. Albummet er produceret af Nick Foss, kendt for produktioner for Go Go Berlin, D-A-D, Tim Christensen med flere.

I 2012 udkom Green Lives' selvbetitlede ep, som fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der blandt andet skrev:

"'Green Lives' er en påmindelse om, at rock sagtens kan være behagelig uden at blive behagesyg. Trods enkelte vildskud er ep'en et forbavsende stilsikkert startskud på en karriere, der forhåbentlig bliver lang og vidunderlig for de glade naturmennesker fra Aarhus."

I forbindelse med udgivelsen spiller Green Lives en såkaldt releasekoncert på hjemmebane i Aarhus. Koncerten er henlagt til Atlas den 28. februar, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Se en lille teaser til debutalbummet her:

Green Lives - Album teaser #2 - This Morning Says It All from Green Lives on Vimeo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA