x

GAFFA januar er på gaden

GAFFA januar er på gaden

Så er årets første GAFFA på gaden. 100 sider sprængfyldt med interviews, temaartikler, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er en fyldig reportage fra GAFFA-Prisen 2013 med masser af billeder fra festen og interviews med vinderne, blandt andre Mads Langer, MØ, Nik & Jay, Kashmir og Katy Perry.

Derudover kan du blandt andet læse følgende:

De bliver store i 2014 – vi har fundet morgendagens danske stjerner.

Lars Trillingsgaard, musikchef på P3, er efter manges mening Danmarks mest magtfulde person inden for musikbranchen – og af samme grund både elsket og hadet. Vi har talt med ham.

S!VAS er Danmarks nye multietniske rapper, som ikke mindst er kendt for sit særlige sprog inspireret af Mellemøsten. Vi har talt med ham om hans helt særegne slangunivers.

The Yellow Dogs er et iransk-amerikansk post-punk-band, som i november 2013 blev ramt af en tragedie, da halvdelen af medlemmerne blev skudt og dræbt af en musikerkollega. Vi tegner et portræt af gruppens med den triste historie.

Traditionen tro er GAFFAs januarnummer lig med vores store uddannelsestillæg, hvor vi skriver om musikalske og andre kreative uddannelser og fortæller om musikere med spændende uddannelser. Denne gang kan du blandt andet læse om Kongsted, der både er succesfuld dj og cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Du kan også møde Owlle, Birdy og Sumie, se Allan Olsen svare på læsernes spørgsmål, læse om komiker Frank Hvams forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med januar-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA