x

Hvad vil du vide om Carpark North?

Hvad vil du vide om Carpark North?

Carpark North udgiver den 27. januar albummet "Phoenix", der består af 12 nye sange fra bandet.

Det er snart fem år siden, Carpark North sidst udsendte et helt nyt studiealbum i form af det platinsælgende "Grateful". På trods af ventetiden med nyt materiale har Carpark North ikke ligget på den lade side af den grund. Tiden er gået med hundredevis af koncerter i Danmark, men også adskillige af slagsen i resten af Skandinavien og ikke mindst syd for grænsen. Det er blevet til mere end 50 koncerter alene i Tyskland, hvor de tre herrer har skrevet kontrakt med multinationale Sony Music og blandt andet har turneret rundt med Jared Leto og hans band 30 Seconds To Mars.

Det resulterede også i udgivelsen af det internationale album "Lost" for tre år siden, et album der delvist bestod af materiale fra "Grateful"-albummet suppleret med genindspilninger af de tidligere største Carpark North-hits.

I forbindelse med det nye album laver GAFFA et interview med Carpark North, hvor du fra i dag og indtil på fredag den 10. januar kan stille spørgsmål via Twitter, Facebook og GAFFA.dk. Stil dit spørgsmål med hashtagget #carparknorthsvarer.

De bedste af spørgsmålene vil blive besvaret af bandet og bragt i GAFFAs februar-nummer og på GAFFA.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA