x

Kanye West truer Coinye West med retssag

Kanye West truer Coinye West med retssag

Den nye digitale møntfod Coinye West er netop åbnet. Tjenesten, der minder lidt om Bitcoin-møntfoden, er opkaldt efter Kanye West, som skaberne udtaler er et af deres store idoler. Imidlertid går kærligheden ikke den modsatte vej, og Kanye Wests advokater har derfor anmodet Coinye West om at ændre navnet og deres logo, en tegning af en person, der minder ganske meget om Kanye West. Det skriver Wall Street Journal.

Kanye Wests advokater kræver også, at Coinye West lukker deres hjemmeside og sociale mediesider og påpeger, at Kanyes mange aktiviteter let kan give folk den opfattelse, at rapperen og forretningsmanden er involveret i den digitale møntfod.

Skaberne af Coinye West, en række computerprogrammører, har valgt at være anonyme, efter eget udsagn "i tilfælde af, at Kanye bliver sur", som de udtaler i et interview med musiksitet Noisey, og det er altså netop det, der er sket.

Bagmændene bag Coinye West har allerede reageret på Kanyes henvendelse, idet de har ændret deres logo en smule til det nuværende, der ses overfor, og ændret deres hjemmesideadresse fra coinyewest.com til coinyeco.in

Navnet på Coinye West er desuden ændret til Coinye Coins, men om det er nok til at tilfredsstille Kanye West, vil den kommende tid vise.

Tjenesten åbnede i går aftes amerikansk tid, ifølge bagmændene en fremrykning af den planlagte lanceringsdato forårsaget af netop truslen om en retssag.

Du kan i øvrigt læse brevet fra Kanye Wests advokater her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA