x

Justin Bieber styrter ned ad hitlisten

Justin Bieber styrter ned ad hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er det mest bemærkelsesværdige nok, at Justin Bieber styrter ned ad hitlisten. Han debuterede i sidste uge på en andenplads med albummet "Journals", men i denne uge er han allerede faldet ned til en 11. plads. Sideløbende har hans manager været ude at sige, at juledags historie om, at Bieber trækker sig tilbage, ikke skulle forstås som andet, end at han holder et års pause fra rampelyset.

Kan Bieber ikke holde sin plads i toppen, har Rasmus Seebach til gengæld ingen problemer. Han ligger igen-igen nummer et med albummet "Ingen Kan Love Dig I Morgen", mens Beyoncé og hendes selvbetitlede album går en plads op til andenpladsen, og Marie Key går to pladser op til nummer tre med sit storsælgende album "De Her Dage".

Album-top 40-listen byder kun på en enkelt nyhed i denne udgivelsesfattige tid på året, nemlig soundtracket til Disney-filmen "Frozen", der går ind som nummer 32. En lille håndfuld re-entries finder vi til gengæld, nemlig Panamah og "En Varm Nats Kølige Luft" som nummer 29, Daft Punks "Random Access Memories" på en 34. plads og Cliff Richard med "The Fabulous Rock'n'Roll Songbook" som nummer 38.

Både track- og streaminghitlisten toppes af Pitbull feat. Ke$ha med "Timber", der i begge tilfælde har klatret op på førstepladsen efter henholdsvis 12 og 11 uger. Ke$ha har desværre trods succesen netop indlagt sig selv med en spiseforstyrrelse, hvilket du kan læse mere om her.

Se alle de officielle danske hitlister her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA