x

Anthrax beklager bandnavn

Anthrax beklager bandnavn

Vi har tidligere på GAFFA Online berettet om bands, der ikke vil virke upassende oven på terrorangrebet på USA. Nu melder metalveteranerne i Anthrax sig i rækken. På deres officielle hjemmeside, www.anthrax.com, beklager de meget deres bandnavn, der er det engelske ord for miltbrand.

Som pressen har berettet udførligt om, er der for nylig opdaget tre tilfælde af denne livsfarlige sygdom i mediekoncernen American Media Inc. i Boca Raton, Florida, hvor den har krævet det første dødsoffer. Myndighederne frygtede i første omgang et terrorangreb, da miltbrandsbakterien er let at sprede gennem dødt materiale. Denne teori er man dog gået bort fra.

På Anthrax’ hjemmeside siger bandet spøgefuldt, at de vil skifte navn til noget mere venskabeligt: "Basket Full Of Puppies". Senere i samme tekst fortæller bandet dog, at de ikke vil ændre navn, da de håber, at navnets uheldige associationer hurtigt vil blive uaktuelle.

Bandet skriver videre, at de på deres hjemmeside i de kommende dage vil lave links med råd om, hvordan man kan hjælpe miltbrandsofrenes familier og om, hvordan man kan beskytte sig mod sygdommen.

Bandet slutter deres besked: "Hvis et Anthrax-medlem bliver ramt af miltbrand, så ring til Alanis Morissette. Det ville da være ironisk, ikke?" Joehh...

I øvrigt blev bakterien jo fundet på en mediekoncern, så vi må vist hellere passe på, når vi tjekker posten her i GAFFA-huset...

Anthrax' hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA