x

TopGunn: I 2014 vil jeg vinde Årets Popudgivelse

TopGunn: I 2014 vil jeg vinde Årets Popudgivelse

Ved GAFFA-Prisen 2013 vandt TopGunn prisen "Årets Danske Urban-udgivelse" for albummet "21". I den forbindelse har vi lavet dette interview med den meget glade vinder.

Tillykke med prisen! Hvad er din reaktion, og hvordan vil du gerne takke de læsere, som har stemt på dig?

– Altså, mine fans ved godt, hvad det handler om, men det er eddermame på tide, jeg vinder en pris. Jeg har lavet kæmpe hits de sidste tre år. Jeg er den bedste, jo. Du griner, men jeg mener det faktisk! Men jeg synes, mine fans er for fede! Det er sejt, at de rep'er Cheff og ikke repræsenterer alt muligt andet falsk, for der er masser af falsk. (TopGunn kigger ned ad sig selv) Jeg er fuldstændig våd af champagne og rom, fordi jeg er blevet sprøjtet ud over det hele. Det var Klumben! Jeg kan love dig for, han tømte en hel flaske champagne ud over mig.

Hvad har været årets mest positive oplevelse musikalsk?

– At slå større rekorder end Medina på diskoteker! Og at vinde en pris, endelig. Nu har vi kørt i tre år, nu er det på tide, at chefen får en award (TopGunn griner og løfter prisen over hovedet). Min mor bliver så stolt!

Hvad med det personlige plan? Hvad har været det mest positive der?

– Der er jo sket en masse, men jeg er nok ved at blive voksen. I dag har jeg for eksempel fået NemID og netbank for første gang. Det var først i dag, jeg så hvor mange penge, jeg har brugt de sidste to år! Så er jeg så heldig, at jeg har haft en god mor. Hun har aldrig haft en mand, men hun har haft tre sønner med 10 års mellemrum: 42, 32 og 22 år. Umulige alle sammen! Men jeg lover dig, at hun får gode gaver i 60 års-fødselsdagsgave.

Hvad har været negativt?

– Man skal altid tage det sure med det søde. Men der er sgu ikke særlig meget dårligt i mit liv lige nu, jeg har det så godt. Jeg er så heldig i forhold til alle dem ude i ghettoerne, alle dem som aldrig fik lov til at gøre det, som jeg får lov til at gøre. Alle mine venner, som stadig står og sælger hash på gaden, ikke?

Hvad har været det sjoveste eller mærkeligste, du har oplevet i 2013?

– Det var ret fedt, da en klubejer fortalte, at jeg havde solgt dobbelt så mange billetter som Medina. Ej, men jeg har været på en rigtig fed tour i år, ligesom de sidste tre år. Så jeg har bare lavet musik. Men i aften skal vi hygge. Vi skal på kasino, og jeg sætter alle pengene på rød.

Hvad har været dit favoritnummer i 2013 og hvorfor?

– Det har hundrede procent sikkert været Drakes Started From The Bottom. Kan vi høre den nu? (TopGunn går på fotografens computer).

Hvordan ser fremtiden ud i 2014?

– Der kommer min nye plade! Og jeg skal blive endnu større. Der vil jeg ikke vinde årets urbanudgivelse, men årets popudgivelse. Det er planen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA