x

Premiere: Se Freja Kirks nye musikvideo

Premiere: Se Freja Kirks nye musikvideo

Den danske soulsangerinde og sangskriver Freja Kirk er klar med sin nye single "Go" fra sit kommende debutalbum, der udkommer i slutningen af marts. GAFFA kan nu præsentere en danmarkspremiere på den stemningsfulde musikvideo, som du kan se nedenfor.

Freja Kirk gjorde sig første gang for alvor bemærket, da hun i 2011 deltog i den første sæson af TV2's talentshow "Voice – Danmarks største stemme", blandt andet med sin fortolkning af Gnarls Barkley-hittet "Crazy". Hun blev coachet af Sharin Foo og endte blandt de otte bedste, men gik ikke hele vejen. Hun genoptog straks efter sin deltagelse i showet arbejdet med sit eget materiale, som i sommeren 2013 resulterede i hendes første single "Forever", der nu har fået følgeskab af "Go" og snart et album.

Ifølge Freja Kirk er albummet blevet til i en stærk tilstand af vrede, sorg, desperation og afmagt, og det kan også høres på singlen "Go". Sangen handler om et forhold, der er trukket for langt ud, og hvor der kun er tilbage at bede ens elskede om at gå sin vej.

"Jeg lever og ånder for kærlighed. Så må man tage faldet med – sådan er det jo bare at kaste sig hovedkulds ud i noget. 'Go' handler om det desperate punkt i et forhold, hvor man føler sig fanget samtidig med, at man bare ikke kan være i det mere", fortæller Freja Kirk.

GAFFAs Charlotte Rønn Dons anmeldte i april 2013 en hjemmekoncert med Freja Kirk i et privat hjem i det indre København. Hun uddelte begejstret fem stjerner og skrev blandt andet: "Sjældent ser man en sangerinde, som er så dygtig teknisk og samtidig har en udstråling og dybde, der vækker nysgerrighed. Musikken er velskrevet, velproduceret og yderst velopført. Det bliver en fornøjelse at følge Freja Kirks vej fra stuen til de store spillesteder i løbet af 2013."

Se musikvideoen til "Go":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA