x

Sun Kil Moon til Lille Vega

Sun Kil Moon til Lille Vega

Da den amerikanske sanger og sangskriver Mark Kozelek, kendt fra grupperne Sun Kil Moon og hedengangne Red House Painters og som solist, gæstede et udsolgt Jazzhouse i oktober sidste år, var det som soloartist. Men den 1. april kommer han forbi Lille Vega som Sun Kil Moon i en unik triokonstellation, der blandt andet tæller Steve Shelley fra Sonic Youth på trommer. Trioen vil spille sange fra hans imponerende bagkatalog og fra den aktuelle plade "Benji".

Hvis forårets gryende optimisme synes ude af trit med din sindsstemning, er der en lidelsesfælle at finde på Lille Vega. Den engelske floskel "misery loves company" går godt i spænd med Kozeleks melankolitunge sange, som nemlig bliver kaldt "good company for misery". På scenen indlever Kozelek sig fuldt ud i sine sange med en djævelsk galgenhumor, der passer til materialet, som synes gjort af ironikeren, melankolikeren og romantikerens erfaringer.

Sun Kil Moon er klar med det nye album "Benji" til februar. Men du kan nu give andensinglen "Richard Ramirez Died Today of Natural Causes" et lyt. Navngivet efter den amerikanske seriemorder Richard "The Night Stalker" Ramirez varsler singlen en mere rå lyd for pladen end dens forgænger, "Among the Leaves" fra 2012.  

Billetsalget er i gang via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA