x

Vegas Udvalgte: Hvem er Sekuoia?

Vegas Udvalgte: Hvem er Sekuoia?

I forbindelse med upcoming-arrangementet Vegas Udvalgte den 31. januar i Lille Vega og Vega Lounge har det københavnske spillested interviewet de udvalgte, og vi bringer interviewene i samarbejde med Vega. I dag gælder det enmandsbandet Sekuoia alias Patrick Alexander Bech-Madsen.

Hvad er Sekuoia for et musikalsk projekt?
– Sekuoia er et projekt, der startede for cirka to år siden, da jeg gerne ville lave noget musik, som var en blanding af akustiske og elektroniske elementer. Musikken beskriver den drømmende følelse, jeg har til livet, og forhåbentlig skinner min personlighed igennem musikken. Sekuoia var et projekt, der startede i min forældres kælder, uden nogle forventinger eller noget som helst, så det har været rigtig fedt for mig at se, at der er nogle folk, der kan lide det, jeg laver.

Hvis du skal vælge bare én sang, der giver et godt indtryk af din lyd, hvilken en vælger du så, og hvad er historien bag nummeret?
– "Evenings". Tracket er på den første ep, jeg lavede som Sekuoia, og den afspejler, hvilken musik jeg gerne vil lave. Det skal være chilleren, men også dynamisk. Mange af elementerne i nummeret er nogle, jeg er glade for, og som jeg har videreudviklet i nyere numre.

Hvilket kendt album har været en inspiration for din musik?
– "xx" med The xx. Deres debutplade har været stor inspiration. Jeg elsker deres tilgang til musikken og deres måde at være minimalistiske og simple i melodierne på. Produktionen og måden, guitaren bliver brugt på, er jeg stor fan af.

Hvad er dine musikalske planer for 2014?
– At udgive et album. Samt at jeg laver nogle sideprojekter.
 
Hvorfor synes du, folk skal tage til Vegas Udvalgte?
– Folk skal tage til Vegas Udvalgte, da det er en god indikator for, hvilke danske navne, der i mere eller mindre grad kommer til at præge den danske musikscene i år 2014. Hvis man kigger tilbage på sidste års program, er der i hvert fald mange navne, der har udgivet noget virkelig spændende musik og sat deres præg, både i indland og udland. Jeg glæder mig i hvert fald sindssygt meget til at se de andre bands.
 
Hvilke af de andre Vegas Udvalgte glæder du dig til at opleve live og hvorfor?
– Mont Oliver. Jeg elsker deres blanding af hiphop og pop. Deres musik er superlækkert produceret, og jeg synes, deres ep bød på et originalt udtryk.

De optrædende til Vegas Udvalgte er danske Karl William, Kill J, Mont Oliver, My Heart the Brave, Sekuoia og Unkwon samt svenske Alice Boman. 

Køb billetter på Billetnet.

Hør Sekuioa med "Evenings":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA