x

Christine McVie genforenes med Fleetwood Mac

Christine McVie genforenes med Fleetwood Mac

Billedet: Fleetwood Mac ved udgivelsen af albummet "Tusk" fra 1979, med Christine McVie som nummer to fra venstre. De øvrige medlemmer er, fra venstre: Trommeslager Mick Fleetwood, sanger og guitarist Lindsey Buckingham, bassist John McVie og sanger Stevie Nicks

Christine McVie vender tilbage til Fleetwood Mac, skriver FleetwoodMacNews i dag. Det var under en koncert på Hawaii denne weekend, at trommeslager Mick Fleetwood annoncerede den gode nyhed: "This is the worst kept secret there is, but Christine McVie will be rejoining Fleetwood Mac," afslørede han over for publikum.

Det er over 15 år siden, McVie forlod bandet og flyttede fra USA hjem til England. Efter en enkelt soloudgivelse tilbage i 2004 har der været stille omkring den i dag 70-årige keyboardspiller, sanger og sangskriver, der blandt andet har været hæmmet af flyskræk, frem til at hun i september 2013 overraskede koncertgængere i Londons O2 Arena ved at spille med på sangen "Don't Stop" under Fleetwood Macs seneste verdensturné. Du kan se den pågældende optræden herunder.

I et interview med The Guardian udtalte McVie for nylig: "Jeg nyder at være sammen med bandet og hele idéen om at spille musik med dem igen. Jeg savner dem alle. Hvis de skulle spørge mig, ville jeg sikkert blive rigtig glad… Men det er ikke sket endnu, så vi må vente og se."

Fleetwood Mac ventes at tage på turné i 2014, hvor det altså er planen, at Christine McVie vil være med. Gruppen måtte ellers aflyse afslutningen af deres 2013-turné, der skulle bringe dem til Australien og New Zealand, da bassist John McVie – Christine McVies eks-mand – skulle i behandling for kræft.

Fleetwood Mac besøgte i oktober 2013 Danmark, hvor de gav koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Her lod GAFFAs anmelder Espen Strunk sig underholde af stjernernes optræden og kvitterede med fire stjerner under overskriften: Da Boxen blev til Buckingham Palace."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA