x

MC’s Fight Night fortsætter

MC’s Fight Night fortsætter

Som GAFFA.dk skrev mandag, blev free-style-rapkonkurrencen MC’s Fight Night ramt af en tragedie, da den mangeårige konferencier Martin ”Preacherman” Hansen natten til søndag faldt ud af turbussen i fuld fart på E20-motorvejen ved Ringsted og blev dræbt på stedet.

Arrangøren Primo Entertainment oplyser nu, at Fight Night-folkene har mødtes og bearbejdet deres sorg i selskab med Martin Hansens pårørende. Her er alle parter blevet enige om at afvikle finalen i KB Hallen 14. oktober som planlagt, idet man mener, at det ikke ville være i Martins ånd at udsætte eller aflyse arrangementet.

Finalen bliver transmitteret direkte på DR2, og arrangementet vil også indeholde en hyldest til Preacherman. Hvem der skal overtale hans rolle som konferencier, er endnu uvist.

Billetsalget til finalen er i gang på Billetlugen og i landets Fona-butikker. De 16 finalister er i øvrigt:
Tempo Bang
Stefanatikeren
Shake
Rødhætte
ROAR
MIKL (Øst Champ 2006)
Kim Jensen
Kejser A
Jøden (Vest Champ 2006)
JOS
Henrik Hass
Ham Den Lange
Fede P
Fantomet
D-ON
Balthasar

Om Martin Hansens begravelse skriver Primo Entertainment følgende:
”Martins familie ønsker ikke, at Martin skal begraves i en kirke. Derfor bliver begravelsen afholdt på kapellet i Bispebjerg lørdag d. 16 september 2006 kl. 14:00. Her er alle, der føler, at de kendte Martin godt nok, velkomne til at dukke op. Da kapellet ikke kan rumme mere end 160 mennesker, vil Martins familie i samarbejde med Primo Entertainment og Amager Bio, gerne byde på en gravøl og en sidste mulighed for at sige farvel til Martin på det spillested, som kickstartede han karriere som MR. Fight Night skærtorsdag 2000. Gravøls-arrangementet starter kl. 15:00 umiddelbart efter begravelsesceremonien og slutter kl. 18:00. Alle er velkomne.”

Fight Nights hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA