x

Se Nabiha i hårdtpumpet musikvideo

Se Nabiha i hårdtpumpet musikvideo

Hvis du så EM i herrehåndbold i går, kan det også være, at du indledningsmæssigt så Nabiha få taget i Boxen til at løfte sig med mesterskabernes officielle sang. "Bang That Drum" hedder Nabihas nye nummer, som er skrevet med både publikum på tribunerne såvel som de dansende gæster på natklubberne for øje. Hvis den fangede dit øre, har hun nu lagt en tilhørende musikvideo til den op på YouTube.

Man kan ikke just påstå, at Nabiha kommer sovende til sin succes. Efter at have nydt godt af omtale med sit tredje album "Mind the Gap" i 2013, som ud over at indeholde hitsinglerne "Mind the Gap" og "Ask Yourself" også blev nomineret til en DMA for Årets Popudgivelse, skyder hun nu 2014 i gang med "Bang That Drum". Et nummer, hvor hun flirter med mere kantede elektroniske elementer end tidligere. 

"Jeg har tidligere lavet elektronisk musik, så det har været sjovt at blande det mere ind i mit univers igen.", udtaler sangerinden. "Musikvideoen til "Bang That Drum" har fået et utrolig lækkert og mere råt udtryk, som virkelig understreger intensitet i nummeret."

De kantede og rå elementer får frit spil i musikvideoens industrielle univers, hvor der danses og festes i fabrikslignende omgivelser.

Singlen er ude i hele Europa nu, og du kan selv få syn for "Bang That Drum" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA