x

Bo Kaspers Orkester på Roskildevej

Bo Kaspers Orkester på Roskildevej

Mandag den 18. september udkommer Bo Kaspers Orkester med deres ottende album, der har fået titlen ”Hund”. I den forbindelse inviterer bandets pladeselskab publikum til en lille smagsprøve.

Oplev bandet live i en eksklusiv showcase, nu på mandag den 18. september klokken 17.00 i TP Musik Marked, Roskildevej 33, Frederiksberg. Bo Kaspers Orkester sætter sig efterfølgende ned og signerer albums. Der vil tillige være en lille konkurrence om billetter til den udsolgte koncert i Store Vega den 23. november.

Stockholmske Bo Kaspers Orkester blev dannet helt tilbage i 1991, men først i 1993 udkom debut-pladen "Söndag I Sängen". Siden udkom fire skiver slag i slag. Nu kommer så den sjette i rækken. Den musikalske stil er pop under kraftig indflydelse af den svenske visetradition og jazz, og på det nye album også mere rockede toner. Bo Kasper selv er i front, hvor han synger sine tekster om tilværelsens små og store finurligheder.

Efterhånden har bandet, med forsanger, udbygget fanskaren i Danmark ved, blandt andet, heftig turné-aktivitet. Derfor er det da heller ikke mærkeligt at der udsolgt på Vega sidst i november. Udsolgte koncerter er efterhånden nærmere reglen end undtagelsen for den svenske succes-kvartet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA