x

Stoffer fundet hos Bieber

Stoffer fundet hos Bieber

På baggrund af anklager om vandalisme foretog det amerikanske politi tidligt tirsdag morgen en ransagning af Justin Biebers hjem. Det skete som led i en igangværende efterforskning af uroligheder i den unge sangers nabolag, som kulminerede i sidste uge, hvor Bieber efter sigende skulle have kastet adskillige æg på sin nabos hus.

Men det var ikke tomme æggebakker, politiet fandt i Biebers hus. I stedet opdagede de ulovlige stoffer. Det kunne tegne sig for en kæmpe skandale for den ombruste sanger, men Bieber selv blev ikke arresteret. Det gjorde til gengæld hans ven, den 20-årige Xavier "Lil Za" Smith, som af betjente blev ført ud af den store villa i håndjern. Der var syv-otte mennesker til stede på ejendommen under ransagningen, og Bieber er i første omgang ikke rapporteret som værende i besiddelse eller i nærhed af stofferne. 

Det virker pludselig som længe siden, at Justin Bieber var enhver svigermors drøm. I den senere tid har der hersket et mindre cirkus omkring Bieber i forbindelse med hans turnéer, hans humørsvingende opførsel og hans "pensionsplaner". Hans seneste album "Journals", som udkom i slutningen af sidste år, viste en sanger, der jager et ældre og mere modent image. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA