x

James Taylor kommer til efteråret

James Taylor kommer til efteråret

Den legendariske singer-songwriter James Taylor gæster Danmark til september. Den 16. september står han på scenen i Falconer Salen, og den 17. september er det Musikhuset, der står for skud. Han besøgte sidst Danmark i Aarhus to år siden, hvor han fyldte Store Sal i Musikhuset med sine lettere melankolske, melodiske sange og sin varme, rolige baryton. Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til at høre udpluk fra hans store katalog af hits, sange som "Fire and Rain", "Something in the Way Whe Moves", "Carolina in My Mind" og "You've Got a Friend". 

Med en karriere, der strækker sig over 45 år, helt fra 1968, hvor James Taylor blev opdaget af Beatles-pladeselskabet Apple, og et samlet pladesalg på omkring 100 millioner på verdensplan er det en rigtig legende, vi har med at gøre. I 1971 blev James Taylor bragt på forsiden af det store internationale Time Magazine og beskrevet som selve budbringeren af den populære singer-songwriter-trend. Det satte ham i front for et fint selskab af kunstnere, der blandt andre også tæller Joni Mitchell, Don McLean, Jackson Browne og Carly Simon, som han senere blev gift med. I 2000 blev han tilføjet til den prestigefyldte The Rock & Roll Hall of Fame

Taylors lille band består til september blandt andet også af tromme-legenden Steve Gadd, som allerede 2. februar kan opleves i Musikhuset i forbindelse med Danmarks største trommeevent, "Drumday and Groove Night", hvor han kommer som "Special Guest".

Billetsalget starter for begge koncerters vedkommende mandag den 20. januar klokken 10.00 via GAFFA Live.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA