x

Cults til Danmark

Cults til Danmark

Der er gode nyheder til det indie-glade publikum, idet New York-duoen Cults for første gang giver koncert på dansk grund. Gruppen består af det tidligere kærestepar Brian Oblivion og Madeline Follin, som tilbage i 2010 vakte stor opsigt med sangen "Go Outside". Et år senere stod bandet med en pladekontrakt hos Columbia Records, og det selvbetitlede debutalbum var en realitet. Albummet blev godt modtaget hos både publikum og kritikere, hvor blandt andet det toneangivende musiksite Pitchfork indlemmede det i deres Top 50-album for 2011.

Siden hen har bandet udgivet deres andet album "Static", som GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen beskriver med følgende ord: "Den friske orgelprægede "We've Got It", den lækre baggrundsguitar på "High Road" og de bristede drømme på "No Hope" skiller sig ud, og grundlæggende er der mange små, fine drømmepoppede detaljer med indblik i en romantisk verden eller det modsatte."

Til april bliver det nu muligt at opleve denne solskinspop, som har klare referencer til 60'ernes pige-pop-grupper. Cults spiller på Train i Aarhus den 3. april, og dagen efter, den 4. april, drager de videre mod København, hvor de spiller på Lille Vega.

Forsalg starter i morgen fredag den 17. januar klokken 10 via GAFFA Live

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA