x

Hør glemt sang af Johnny Cash

Hør glemt sang af Johnny Cash

Johnny Cash bliver ved med at synge hinsides graven. Legendens søn, John Carter Cash, begyndte i 2012 at katalogisere sine forældres enorme bagkatalog, og her faldt han over et endnu ikke udgivet album, der stammer tilbage fra 1981-1984. De 12 sange blev i sin tid indspillet for Columbia Records, kort tid før de droppede Cash fra selskabet, og han beholdt selv optagelserne, som han så senere må have glemt.

"Out Among the Stars" er titlen, og albummet består af ikke-hørte sange, som også omfatter duetter med June Carter Cash og Cashs gamle ven, countrylegenden Waylon Jennings. Den første single, "She Used to Love Me A Lot" er ude nu, og John Carter Cash siger til Rolling Stone Magazine: "Jeg elsker virkelig denne sang. Der er en dybde gemt i den, som minder mig om de virkelig seriøse sange, min far indspillede senere i sit liv. Og jeg synes ærlig talt, at det en af de smukkeste gemte skatte i hans bagkatalog."

Cashs karriere led et dyk i 80'erne, hvor countrymusikken bevægede sig i en mere poppet retning. Faktisk led den så meget, at "The Man in Black" blev overtalt til at indspille sangen "The Chicken in Black". Det var først i starten af 90'erne ved mødet med den noget uortodokse producer Rick Rubin, at Cash vendte den nedadgående kurve og endelige kunne modtage den påskønnelse, han havde været foruden siden slutningen af 70'erne. 

Albummet udkommer den 25. marts, og du kan høre singlen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA