x

Broken Twin på Europaturné med James Vincent McMorrow

Broken Twin på Europaturné med James Vincent McMorrow

Oktober sidste år skrev den danske sangerinde, Majke Voss Romme, under på en kontrakt med pladeselskabet Anti- Records, som blandt andet udgiver for anerkendte internationalle navne som Tom Waits, Wilco og Kate Bush. Med dette pladeselskab i ryggen, så syntes det blot at være et spørgsmål om tid, før danskeren ville få opmærksom uden for Danmarks grænser. 

Broken Twin er nu blevet annonceret som opvarmning for den irske singer-songwriter James Vincent McMorrow på hans forestående Europaturné, som i alt består af 17 koncerter i blandt andet Frankrig, Holland og Tyskland i februar. Den irske musiker drager på tour med sit nyligt udkomne album "Post Tropical", som byder på folk-elementer med plads til det pompøse - et album som GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann tidligere i denne uge gav fire stjerner.

Majke Voss Romme, som tilbage i 2012 kom med sit første udspil "Hold On To Nothing" – Broken Twin var dengang en duo, hvis andet medlem var Emilie Marie Kjær – er ikke uvant med rollen som opvarmer. Hun har tidligere opvarmet for britiske Daugther og superkvinden Cat Power. Nu får hun altså muligheden for at nå ud til et endnu større publikum inden hun kommer med hendes debut album, som udkommer til foråret på føromtalte Anti- Records.

GAFFA havde for nylig Broken Twin med i vores artikel "De bliver store i 2014" – læs artiklen i GAFFAs artikelsektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA