Nyhed

Universal skriver kontrakt med Fritz Fatal

Dansk rock og punks svar på Ian Curtis er tilbage med et comeback-udspil med bandet Mental Midget

Mandag den 2. oktober udsender Fritz Fatal og bandet Mental Midget pladen ”Post Psykedelisk Stress Syndrom” på den danske afdeling af multinationale Universal Music, og 28. september fejres pladeudgivelsen og comebacket med en kæmpefest af en koncert på spillestedet Loppen. Kan man ikke vente så længe med at høre nyt fra legenden Fatal, så er der fra 18. september mulighed for at høre singleudspillet ”Rådhuspladsen,” i dansk radio.

Musikken på ”Post Psykedelisk Stress Syndrom” beskrives i pressemeddelelsen som et stykke sat sammen af syrerock, post-punk og jazz-improvisationer. Det er Fritz Fatal, der har skrevet teksterne, seks på dansk og to på engelsk, og der skulle være skruet op for fantasien, det fandenivoldske og det originale.

Fritz Fatal har været gennem både op- og specielt mange nedture, både som menneske og som kunstner, og i begge roller har han efterladt mange fodaftryk og milepæle i dansk rockhistorie. Specielt pladen ”A Wish of Life,” fra 1982 med bandet Before står som en af punktidens vigtigste udgivelser. Et af Fatals mange kendetegn er en no-nonsense og absolut kompromisløs sceneoptræden, og nu er et af dansk rocks unikum tilbage for at kræve sin plads.

ANNONCE