x

Pladeselskab søger danske metalbands

Pladeselskab søger danske metalbands

Spiller du metalmusik og er du seriøs omkring dit band, kan du med god grund overveje at melde dig til Mighty Fight Night. Der er tilmeldingsfrist den 27. januar, og vinderen kan se frem til en plads på Danmarks største metalfestival Copenhell og en ep-udgivelse gennem Mighty Music. Konkurrencen, som er tilbagevendende for fjerde år i træk, finder i år sted på Pumpehuset den 7. marts.

Direktør for Mighty Music, Michael H. Andersen, forklarer, hvorfor han føler, at der er behov for et koncept som Mighty Fight Night: "Vi mener ikke, at der er nok fokus på den nye danske metalscene på større spillesteder og ude i det etablerede presselandskab. Derfor lægger vi kræfter i at udvikle, producere, promovere og afvikle et show som Metal Fight Night. Denne type begivenhed kan samle og sætte fokus på metalbands, der ellers vil have svært ved at få ørenlyd på de forskellige platforme på egen hånd. Med uundværlig hjælp fra Copenhell har vi skabt noget, som vi er meget stolte af, og som jeg håber, vi kan køre i mange år endnu." 

Der vil blive håndplukket fire bands ud af de tilsendte tilmeldinger, som så skal dyste på Pumpehusets scene den 7. marts. Sidste års vindere af Mighty Fight Night, Fall of Pantheon (billedet), headliner begivenheden sammen med aarhusianske Blood Label, der udsender deres debut på Mighty Music senere i år.

For at deltage skal dit band indsende musik (minimum to numre i MP3 format), en beskrivelse af dit band og et bandbillede til [email protected]. Deadline er som nævnt 27. januar 2014.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA