x

Kato og Safri Duo fusionerer i Jelling

Kato og Safri Duo fusionerer i Jelling

Skal du til Jelling Musikfestival til maj, så får du nu mulighed for at opleve et usædvanligt liveshow, når danskerne Kato (billedet) og Safri Duo spiller sammen som den først annoncerede af en række fælleskoncerter i løbet af 2014.

Sidste år udgav artisterne sammen singlen "Dimitto (Let Go)", som efterfølgende blev en enorm succes med daglig rotation på landets forskellige radiostationer. Safri Duo gæstede Kato på de i alt otte Grøn Koncerter, han spillede sidste år, hvorfor deres samarbejde på ingen måde er nyt. 

Koncerten til festivalen bliver dog med en noget anden indgangsvinkel, hvor de i fællesskab omfortolker hinandens allerstørste hits for at skabe, hvad der må formodes at blive én af festivalens største fester.

Kato lægger ikke skjul på sin fascination for sit nye makkerpar:  "Jeg har altid drømt om at lave noget med Safri Duo, lige siden hittet "Played-A-Live", der udkom for 12 år siden. Det er helt fantastisk, så dygtige de gutter er". Kato er selv en af de mest succesfulde danske dj's gennem tiden, med ikke mindre end 30 millioner afspilninger på streamingtjenesten Spotify.

Jelling Musikfestival, som finder sted fra onsdag den 28. maj til lørsdag den 31. maj, har tidligere annonceret blandt andre L.O.C, Thomas Helmig, D.A.D og Rasmus Seebach.

Billetsalget til festivalen er allerede startet, og billetter kan findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA