x

Swan Lee afslutter turné med manér

Swan Lee afslutter turné med manér

Den københavnske trio Swan Lee - med den karismatiske sangerinde Pernille Rosendahl i front - afslutter sin efterårsturné med en helt speciel koncert i Store Vega i København fredag d. 16. november - under titlen "Kiss Kiss Bang Bang".

Pernille Rosendahl udtaler: "Vi fandt det umådeligt kedeligt blot at skulle spille "endnu" en koncert i København, så valget stod mellem at lave noget helt langt ude og spektakulært eller slet ikke at spille. Tro mod os selv valgte vi det første."

"Kiss Kiss Bang Bang" bliver en sid-ned-koncert. Swan Lee vil ikke afsløre alt for meget, men lover dog, at publikum både kommer til at opleve nye numre og overraskende coverversioner, dansere i Las Vegas-udstyr, filmshow, strygere og blæsere og flere gæsteoptrædener, bl.a. Tim Christensen. Sidstnævnte har tidligere spillet med Pernille Rosendahl (i flere betydninger...) og har været med til at skrive Swan Lees radiohit "Tomorrow Never Dies".

Swan Lees anbefalelsesværdige debutalbum "Enter" har i øvrigt til dato solgt 4000 eksemplarer, hvilket gør det til en af de bedst solgte selvfinansierede debutplader i Danmark. Albummet udkommer i resten af Skandinavien til februar.

Swan Lee medvirker i øvrigt på et kommende FN-compilation-album med en overraskende coverversion.

Endelig er Pernille Rosendahl af magasinet Eurowoman netop blevet kåret til en af Danmarks ti bedst klædte kvinder. Som det fremgår af billedet, fungerer hun også fint uden så meget tøj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA