x

Nikolaj Nørlund klar med ny single

Nikolaj Nørlund klar med ny single

Nikolaj Nørlund har de seneste år haft travlt i producerstolen. Han har arbejdet sammen med danske navne som Maskinvåd og Ulige Numre. Derudover har han ageret mentor i programmet af samme navn på DR1. Nu er han ved at være klar med nyt for sig selv, som vi også kunne fortælle i december måned sidste år. "Mønsterbryder" hedder den første single, som er ude nu. Den er forløber for Nørlunds kommende album "Det Naturlige", som er sat til at udkomme den 22. marts. Du kan høre nummeret her forneden. 

"Mønsterbryder" er indspillet i Gula Studion i Malmö og i København, og det er et melankolsk nummer i et roligt tempo. Hvad der lyder som en effektpåvirket guitar spiller en bærende østerlandskklingende figur sangen igennem, hvorover Nørlund synger poetiske linjer om afsavn og flugt. "(...) og sommeren kom alt for sent", lyder det for eksempel med et strejf af dansk 80'er-digtnings blå melankoli, og man kunne måske spekulere lidt i, om Nørlund i sit arbejde med Ulige Numres Carl Emil Petersen har fundet lyrisk fornyelse og inspiration.

Nikolaj Nørlund tager hen over maj på en syv koncerter lang turné gennem Danmark, hvor han besøger landets større byer. Forsalget til hans turné er gået i gang, og du kan finde billetter via GAFFA Live her.  

I GAFFAs aprilnummer, der er på gaden fredag den 28. marts, kan du i øvrigt læse et stort interview med Nikolaj Nørlund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA