x

George Michael udsender livealbum

George Michael udsender livealbum

George Michael har inden for de sidste tre år været forbi Danmark hele tre gange; to gange i Jyske Bank Boxen i Herning og én gang i Forum i København. Alle tre gange har det været som led i hans "Symphonica"-turné, hvor den modne popstjerne har optrådt med et symfoniorkester og sunget nogle af sine største hits samt udvalgte coversange. Undgik du den store charmør under alle tre besøg, får du nu chancen for at høre, hvad du er gået glip af, fordi George Michael den 17. marts udgiver livealbummet "Symphonica". 

Da George Michael spillede i Boxen den 29. august 2011, var det til en seksstjernet GAFFA-anmeldelse under overskriften: "Respektindgydende kraftpræstation fra en performer i absolut storform". Det var måske også meget heldigt, at Michael blev fanget på denne turné. Han sluttede nemlig året af med at pådrage sig en alvorlig lungebetændelse, som det tog ham adskillige måneder at komme sig oven på. 

"Symphonica" indeholder naturligvis George Michaels største hits, både som soloartist og tilbage fra hans tid i Wham!, samt fortolkninger af hans personlige favoritter for eksempel "Roxanne" og "Wild is the Wind". Det orkestrale arrangement tillod ham også at være den første popstjerne, der har optrådt i det legendariske Opera Garnier i Paris. Der blev i øvrigt i den sammenhæng optaget en doumentar, som vi kan håbe på at få at se i dansk tv.   

Er du sulten efter en smagsprøve på "Symphonica" allerede nu, har George Michael lagt "Praying For Time" op til gratis download. Mere info på www.georgemichael.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA