x

Se live-sessions på ny videokanal

Se live-sessions på ny videokanal

Et nyt initiativ, som ønsker at vise eksperimenterende musik frem, når den er allermest direkte, ser dagens lys. Unseen Recordings er navnet på den nye webkanal, som årligt vil byde på cirka 70 live-sessions, der alle indeholder et lille interview med en udvalgt kunstner fra et spillested eller en festival. Optagelserne vil være af den mere grænsesøgende og eksperimenterende musik, som ikke eksponeres på andre platforme, og hvor kvaliteten af lyd og billede er i højsædet.

Projektet, der har været undervejs i et år, er nu klar til fri afbenyttelse og byder allerede på sessions med udenlandske kunstnerne som Fire! Orchestra (billedet), Julia Holter, Jenny Hval og danske musikere som Selvhenter, Stefan Pasborg og August Rosenbaum.
Nedenstående video er én af de første offentliggjorte sessions, hvor Mats Gustasson, hovedmanden bag Fire! Orchestra, beskriver orkestrets tilgang til livemusik, efterfulgt af nummeret "Enter!". Optagelsen stammer fra sidste uges koncert på Jazzhouse, hvor Peter Lykke Madsen kvitterede med årets første seksstjernes anmeldelse her på GAFFA.

Unseen Recordings offentliggør videoer og projekter på webkanalen www.unseenrec.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA