x

Hør ny sang fra Beck

Hør ny sang fra Beck

Den perfekte start på en grå og våd tirsdag morgen er, når Los Angeles-manden Beck sender en ny sang på gaden. Sanger og sangskriveren har netop udsendt singlen "Blue Moon", som er første udspil fra det forestående album "Morning Phase", Becks 12. studiealbum fra og med debuten "Golden Feelings" fra 1993. "Morning Phase" er på gaden 25. februar.

"Blue Moon" er lyden af lettilgængelig folk, hvor der er plads til luftige trommer, mandolin og et kor bag Becks genkendelige vokal, imens han åbner op for melankolien "I'm so tired of being alone". Stilmæssigt minder det om amerikanerens udspil fra 2002, "Sea Change", som GAFFAs Peter  Studstrup satte uhyre meget pris på. Det nye album, som er fastsat til at udkomme den 28. februar, bliver det første siden "Modern Guilt" fra 2008, som Danger Mouse var med til at producere.

Pausen på godt seks år skyldes blandt andet, ifølge magasinet Rolling Stone, at Beck har haft problemmer med en rygskade. Nu er den 43-årige sangskriver tilbage, og det er vi glade for.

Hør singlen nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA