x

Josh Homme tilbage i studiet

Josh Homme tilbage i studiet

Der er gode nyheder fra rockens verden. Josh Homme synes at være ved at vende tilbage til sin gamle arbejdsrytme. Efter en knæoperation gik frygtelig galt i 2010 og sygemeldte Homme i en længere periode, har han forholdt sig usædvanligt stille i forhold til sit tidligere produktive selv. "... Like Clockwork" fra sidste år var første album med Queens of the Stone Age i lange seks år, men nu er Homme ved at være sig selv igen. Det er nemlig blevet bekræftet, at den travle musiker er tilbage i studiet, nu med Jesse Hughes for at arbejde på et nyt album med Eagles of Death Metal. Det bliver deres første plade siden "Heart On" fra 2008.

Den rockende duo, Homme og Hughes, har udgivet tre album sammen som Eagles of Death Metal. De har dog ikke sved på panden af stress i studiet. Til australske The Music udtaler Homme: "Jeg har faktisk været i studiet med Eagles of Death Metal. Vi arbejder i sådant et fornuftigt, nærmest normalt, tempo. Vi har faktisk gjort vandring og slentring til en videnskab."

Hvornår det nye album udkommer er stadig for tidligt at spå om, men man kan håbe på, at det giver et nyt spark til bandet og deres live-aktiviteter. Forsanger Jesse Hughes er kendt for sit ligefremme og engagerede forhold til publikum, og Homme er efterhånden berygtet for sit kløgtige vid over for pressen. Dog er bandets attitude ikke altid faldet i god jord. Det fik de blandt andet at føle i 2006, da Axl Rose sparkede dem af Guns'n'Roses' USA-turné med de lidet flatterende ord: "The Pigeons of Shit Metal."   

Homme har tidligere i år udtalt, at han forventer, at Queens of the Stone Age er tilbage i studiet til september i år. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA