x

Se danske Mendozas rave-inspirerede musikvideo

Se danske Mendozas rave-inspirerede musikvideo

I den tidlige vinterkulde er vi så småt ved at varme op til sommerens dancepop- og ravefester. Fra Vesterbros spraglede gadebillede og miljøet omkring Nørrebros Ungdomshus kommer nu sangerinden Mendoza med sin debutsingle, "Love Druggie", der vækker de hedengangne 90'ere op af deres slumrende søvn. 

Og selvom der er tale om en absolut nykommer på den danske musikscene, har Mendoza allerede gjort sig bemærket ved at varme op for henholdsvis Fallulah og åndsfællen Lucy Love på deres seneste turnéer. "Love Druggie" er oven i købet det allerførste nummer, den kreative Mendoza har lavet. Hvor hun tidligere har givet sig i kast med fotografi, styling, mode og blogging, blev mødet med musikeren Niels Kirk (Treefight for Sunlight) afgørende for hendes indtræden på den musikalske sti. Hans toner og hårde rytmer supplerer hendes tekstunivers, som bygger på idealet om "fri bevidsthedsstrøm" og mantraet "Du kan ikke ændre i fortiden".

"Love Druggie handler om at have et forhold til nogen, hvor der er stærke følelser indblandet, men hvor den anden prioriterer helt andre ting højere end dem/det de i virkeligheden elsker. Så sangen handler også om omsorgssvigt, og om at blive opslugt af mennesker, man er fascineret af, men som ikke nødvendigvis er gode for én. Man kan blive så opslugt af en kærlighed og fascination til nogle specifikke mennesker i ens liv, at man helt kan glemme sig selv. Forglemmelsen er tit den nemme løsning", forklarer Mendoza.

Kigger du distræt ud af vinduet på vinterens grå landskab og drømmer dig væk til dansegulvets trance, kunne du meget vel give Mendoza et lyt herunder – og se den heftige video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA