Quick Quick Obey klar med ny single og koncert

Quick Quick Obey klar med ny single og koncert

I efteråret udsendte de deres første single "Sunn" og turnerede derefter landet rundt med The Eclectic Moniker. Det unge Thy-band Quick Quick Obey er nu klar med deres anden single "Figures" og bekræfter endvidere, at de kommet i hus hos et pladeselskab. Hvilket pladeselskab der er tale om, er dog hemmeligt, men drengene afslører, at det er et nyt og dansk selskab.

Quick Quick Obey, som består af Esben Halkier, Mikkel Roar Christensen, Søren Dahl Poulsen og Nikolaj, udsender deres kommende debutalbum hos det unavngivne selskab til april. 

De fire drenge mødte hinanden på en efterskole i Jylland for fem år siden. Det var dog først i gymnasieårene, de begyndte at mødes i weekenderne og øve på deres blanding af drømmende pop og eksperimenrende retro-rock. Weekend-møderne har nu resulteret i pladekontrakten og singlen "Figures", som er produceret af Caspar Hesselager, der tidligere har skruet på knapperne for Hymns from Nineveh, The Eclectic Moniker, My Heart the Brave og spillet keyboard for The Rumour Said Fire i live-regi.

Bandet fejrer single-udgivelsen med en koncert på Ideal Bar i København den 27. januar. Billetter kan findes via GAFFA Live.

Hør singlen via Soundcloud herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA