x

Copenhagen Dancehall klar med nye navne

Copenhagen Dancehall klar med nye navne

Det nye år var næsten ikke skudt i gang, før det blev offentliggjort, at København nu kan bryste sig af endnu en festival, denne gang i den populære genre dancehall. Festivalen Copenhagen Dancehall har allerede annonceret navne som EaggerStunn, Pharfar og Wafande, og nu er arrangøren klar med fire nye i form af Mighty Mala, Lady Smita, Det Bombastiske Broderskab (til venstre på billedet) og Rebel (til højre på billedet).

Med disse musiknavne præsenteres publikummet for reggae-toner, som kan være på nippet til et gennembrud. Mighty Mala vagte opsigt med singlen "Du' En Lort", som han lavede i samarbejde med hitmageren Klumben. Siger navnet Lady Smita dig ét eller andet, er det nok på grund af hendes sejr i KarriereKanonen tilbage i 2008, hvor hun i samarbejde med Firehouse løb med titlen. 

Copenhagen Dancehall finder sted den 5. april i Øksehallen i København, hvor P3-værten Pelle Peter Jensen er konferencier, mens Skyjuice vender plader hele festivalen igennem. Arrangørerne udtaler, at de slet ikke er færdige med nye navne til årets plakat, der nu ser ud som følger: EaggerStunn, Pharfar, Wafande, Kaka, Firehouse feat. Klumben & Raske Penge og Topgunn, Djämes Braun. Ham Der Hasse, Skong Don, Mighty Mala, Lady Smita, Det Bombastiske Broderskab og Rebel.

Der bliver altså rig mulighed for at slå sig løs til reggae-jam og fest. Billetsalget er startet, og du kan finde din billet via GAFFA Live

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA