x

John Fogerty til Jelling Musikfestival

John Fogerty til Jelling Musikfestival

Blues, country, folk og rock. Alt dette i én stor sammensmeltning er i vente til årets Jelling Festival, når amerikanske John Fogerty gæster Sydjylland. Amerikaneren slog igennem som sanger og sangskriver i Creedence Clearwater Revival, som, i de seks år de eksisterede, gav os udødelige klassikere som "Bad Moon Rising", "Proud Mary" og "Have You Ever Seen The Rain".

Et år efter, at bandet gik i opløsning, udgav Fogerty sit første soloalbum "The Blue Ridge Rangers". Det er 31 år siden, og sidenhen er det blevet til i alt ni udgivelser, hvor amerikaneren udforsker alt inden for blues og folk, men også rocken, som han mestrede i sit tidligere band. Med albummet "Centerfield"  fra 1985 cementerede hr. Fogerty dog, at han er andet end ham fra Creedence Clearwater Revival. Amerikanerens seneste udspil kom sidste år, hvor han med "Wrote A Song For Everyone" blev kvitteret med fire stjerner af GAFFAs anmelder Espen Skunk

Nu får du muligheden for at opleve John Fogerty live, og er du fan stor af Creedence Clearwater Revival, skal det siges, at han plejer at give mere end et enkelt nummer fra fortiden. Festivalen har allerede offentliggjort navne som L.O.C., Rasmus Seebach,  D-A-D, Nik & Jay, Mads Langer og Burhan G.

Koncerten er endnu ikke bekræftet af Jelling Musikfestival, men den står angivet på Fogertys hjemmeside med link til billetsalg, så den skulle være god nok.

Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA