x

Bjørn Svin optræder for Operation Dagsværk

Bjørn Svin optræder for Operation Dagsværk

Den finurlige DJ Bjørn Svin bliver et af hovednavnene, når Christianshavns Gymnasiums Operation Dagsværk-gruppe d. 9. november afholder arrangementet Natværk i Den Grå Hal på Christiania.

Operation Dagsværk er en bistandsorganisation, der hvert år støtter et uddannelsesprojekt i den fattige del af verden. Konceptet går ud på, at gymnasie-, HF-, HTX- og VUC-elever landet over tager en dag ud af deres undervisning for at arbejde med projekter, der rejser penge til Operation Dagsværk.

Christianshavns Gymnasium arrangerer hvert år, ud over den almindelige Dagsværk-kampagne, også støttekoncerten Natværk. Her bliver Bjørn Svin i år et af hovednavnene sammen med avantgarde-performance-musikgruppen T.I.G. med bl.a. skuespilleren Zlatko Buric, kendt fra film som "Pusher" og "Bleeder", TV-serien "Taxa" og Tuborgs TV-reklamer.

Desuden bliver Natværk beæret med DJs fra trip hopperne Blue Foundation samt med ska/punk/hiphop-gruppen Furillo og funkbandet Kevin Beige.

Arrangementet løber som sagt af stabelen fredag d. 9. november, kl. 20-03, og entréen er beskedne kr. 50,- - og husk, at pengene går til et velgørende formål.

I år gælder det et uddannelsesprojekt i de indianske landsbyer i Chiapas-provinsen, Mexico. Pengene skal gå til opbygning af 120 skoler, et uddannelsescenter for lærere og uddannelse af 320 lærere, der skal arbejde på frivillig basis.

Operation Dagsværks hjemmeside########

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA