x

Deep Purple flytter koncertsted

Deep Purple flytter koncertsted

Deep Purple var sat til at spille i Tap1 i København den 11. februar, men koncerten er nu i stedet flyttet til den noget mindre Falconer Salen. Hvor Tap1 kan rumme cirka 6000 publikummer, har Falconer Salen kun den halve kapacitet, med plads til cirka 3000, hvilket tyder på, at billetsalget ikke er gået helt så godt som håbet. Det skal man nu ikke forfærdes over, for det gør jo blot, at man kan komme tættere på nogle af heavy rockens fædre.   

Man kan ikke ligefrem påstå, at Deep Purple er et band, der hviler på lauerbærrene. De har i de senere år ikke kun været flittige til at besøge Danmark, men de har ligeledes været produktive i studiet og udgivet ny musik. I deres sangkatalog har de i forvejen nogle af heavyrockens allerstørste klassikere, såsom "Smoke on the Water", "Child in Time", "Highway Star" og "Hush". Albums som "In Rock" og "Machine Head" står stadig som monolitter. Deres seneste album "Now What" fra sidste år modtog flotte fire stjerner i GAFFA og beviste, at musikken stadig rører sig i veteranerne.

Deep Purple gæstede Skovdalen i Aalborg sidste år. Den nuværende besætning udgøres af de tre oprindelige medlemmer fra Deep Purple MkII: Sanger Ian Gillian, bassist Roger Glover og trommeslager Ian Paice. Den berygtede Ritchie Blackmore har de sidste tyve år været erstattet af den virtuose amerikaner Steve Morse, og på keyboard er Don Airey, som erstattede den nu desværre afdøde Jon Lord i 2001.  

Der er stadig billetter til salg, og du kan finde dem via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA