x

Se Bon Homme fortolke Peter, Bjorn & John

Se Bon Homme fortolke Peter, Bjorn & John

I efteråret gæstede Tomas Høffding (WhoMadeWho) Radio24Syv's Monogram med sit bowlerhatbærende soloprojekt Bon Homme. Her indspillede han blandt andet en coverversion af Peter, Bjorn and Johns 2006-hit "Young Folks" med det iørefaldende fløjtetema. Den kan du nu høre samt se en video fra dagen, sangen blev indspillet.

Monogram er et koncept fra Radio24Syv, som går ud på, at en kunstner skal indspille tre sange direkte på vinyl. Da Tomas Høffding blev kontaktet og introduceret for ideen, var han ikke et sekund i tvivl: "Da Monogram ringede, var der ikke så meget tvivl. Jeg var utrolig meget på. I denne tid, hvor vi klipper og klistrer løs i vores små studier, er det fedt at komme ind og indspille live i et stort, tjekket studie. Og så er det dobbelt op, når det så bliver spillet helt analogt og direkte ned på vinyl."

Det var en smal sag at indspille for musikeren, som klarede opgaven i ét take. Han medbragte sin grandkusine Ida Kudo i studiet for at levere andenstemme i duetten. Høffding besluttede sig for at peppe nummeret lidt op: "Young Folks er spændende, fordi det er et utroligt let og lyst nummer, som jeg ville forsøge at piske lidt mere tyngde og mørke ind i. Ved at lave en clubudgave af nummeret kan nummeret fået et andet liv. Folk kan måske finde på at sætte det på og danse til det rundtomkring."

Resultatet er, som du kan høre, ganske dansabelt. Foruden "Young Folks" indeholder vinylen også to af Bon Hommes egne numre. Nummeret "I Used to Understand" er komponeret særligt til Radio24syv, mens "The Optimist" er fra Bon Hommes album fra efteråret, "A Life Less Fancy", hvor Tomas Høffding har bragt Lydmors vokal i spil.

Du kan høre "Young Folks" og se videoen her forneden.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA