x

The William Blakes holder fastelavnskoncert

The William Blakes holder fastelavnskoncert

Det er efterhånden blevet en tradition, at det danske band The William Blakes holder en fest i forbindelse med fastelavn, som oprindeligt blev afholdt aftenen før den kristne faste. The William Blakes, med forfatter, sangskriver og tv-vært Kristian Leth i front, byder endnu engang til fastelavnskoncert, når de i år indtager Amager og spillestedet Amager Bio fastelavnssøndag den 2. marts.

Selve aftenen holdes til fordel for Haiti, et land, der ud over at være det fattigste på den vestlige halvkugle, blev ramt af et sønderlemmende jordskælv i 2010. Alt overskuddet for arrangementet går således til Haiti, som Kristian Leth har fået et nært forhold til i forbindelse med faderen Jørgen Leths mere end 20 år lange ophold i landet.

Hvem der spiller, ud over The William Blakes, er endnu ikke blevet offentliggjort, men hvis aftenen forløber, som den har gjort de sidste fem år, bør der være noget at se frem til, da festen er kendt for at byde på impulsive og lange koncerter – og selvfølgelig en masse festligt udklædte gæster.

Igennem årene har arrangementet blandt andet budt på navne som Nik & Jay, The Storm, Jacob Binzer, Simon Kvamm, Kresten Osgood, Jens Haack, Steffen Brandt, Nikolaj Nørlund, Waqas, Ane Trolle, Cæcilie Trier, Tue West, Dinner, Dreamers' Circus, Søren Huss, Pharphar, Nikolaj Steen, Mikkel Nordsø og mange flere.

Billetsalget er i gang på Billetlugen.dk

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA