Nyhed

Thomas Troelsen skriver international VM-sang

Popkreatøren har skrevet We Are One (Ole, Ola) sammen med Pitbull

Danmark kvalificerede sig ikke til sommerens VM i fodbold i Brasilien, men alligevel får VM et markant dansk fingeraftryk. Den officielle VM-sang, "We Are One (Ole, Ola)" er nemlig skrevet og produceret af Thomas Troelsen, kendt fra Private og hedengangne Superheroes, i samarbejde med den amerikanske rapper Pitbull, der for tiden storhitter med "Timber" sammen med sangerinden Ke$ha. Det fortæller Troelsens kone, X Factor-værten og arkitekten Eva Harlou på sin Twitter-profil.

DR oplyser videre, at sangen bliver indspillet af Pitbull, Jennifer Lopez og den brasilianske sangerinde Claudia Leitte og udkommer i nær fremtid.

- Jeg sendte en melodi, en idé og et beat til Pitbulls manager sidste sommer, og de vendte tilbage med det samme og sagde, at de gerne ville arbejde på den til hans nye plade. Og så arbejdede de lang tid på at få det til at fungere, fortæller Troelsen til DR og tilføjer, at han ikke tidligere havde tænkt på sangen som en fodboldsang.


Thomas Troelsen har tidligere skrevet, produceret og/eller mikset for navne som Aura, Aqua, Aloe Blacc, Infernal, Junior Senior, X Factor-vinder Martin, tyske Monrose, The Raveonettes, TV-2 og mange flere.

Thomas Troelsen udgav tre album med Superheroes i 1998, 2000 og 2002, inden gruppen gik hver til sit. Tre af medlemmerne fortsatte i Private, der i 2007 udgav deres hidtil eneste album, "My Secret Lover". I 2013 udsendte Private en ny single, "Hell Ain't A Bad Place to Be", denne gang som et rent soloprojekt for Thomas Troelsen.

 


 

ANNONCE