x

Azealia Banks raser mod sit pladeselskab

Azealia Banks raser mod sit pladeselskab

Det har ikke været nemt for Azealia Banks de seneste par år. Hendes debutalbum, "Broke With Expensive Taste", var oprindelig sat til at udkomme i september 2012, men gang på gang er det blevet udsat - senest i januar, hvor den nye udgivelsesdato blev sat til marts. Nu er det blevet for meget for Azealia Banks. Hun har nemlig skrevet på sin Twitter, at hun rigtig gerne vil løsrives fra sin kontrakt med Universal. 

Den kontroversielle musiker er kendt for at ytre sin mening på Twitter, og i en række hurtige tweets skrevet i går får hun afløb for sine frustrationer - især over for pladeselskabet. "Jeg er træt af at skulle konsultere en samling hvide mænd om mit sort-pige-udtryk. De ved ikke engang, hvad de lytter til", skriver hun blandt andet. Derefter følger hun hurtigt op med: "Jeg tigger bogstavelig talt om at blive droppet fra Universal." 

Hun fortsætter og kommer med en opfordring til at blive givet til et andet pladeselskab. Hun tweeter også til Sony for at høre, om ikke de vil købe hende fri. Om det er lykkedes hende at få nogen til at forbarme sig over hende vides i skrivende stund ikke. Dog må man se disse udmeldinger som et udtryk for, at Banks føler sig misforstået og er træt af at vente på at få udgivet sit debutalbum.

Azealia Banks har tidligere udgivet ep'en "1991" i maj 2012, og på baggrund af den spåede GAFFA hende et stort gennembrud i 2012. Derudover har hun gæsteoptrådt på andre kunstneres sange for eksempel Scissor Sisters og Britney Spears. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA