x

Se ny video med Kylie

Se ny video med Kylie

Den 45-årige sangerinde Kylie Monogue er klar med en spritny single fra det kommende album "Kiss Me Once". Den nye sang hedder "Into The Blue" og vidner om australierens tilbagevenden til dansegulvet, efter det seneste udspil "The Abbey Road Live Session", der bestod af afdæmpede genindspilninger af sangerindens tidligere hits.

På "Kiss Me Once", som udkommer den 17. marts, får Kylie blandt andet hjælp fra Pharrell Williams - "Get Lucky"-sangeren - og Ariel Rechtshaid, som blandt andet har produceret for Vampire Weekend, Haim og Usher. Fint selskab til at fejre sit tolvte album.

Udgivelsen, som bliver det første album med nye sange siden "Aphrodite" fra 2010, er skabt i en periode af sangerindens liv, som har budt på en del forandringer. Kylie udtaler: "Det har været noget af en rejse at lave det her album, men jeg har virkelig nydt det. Det har været en periode i mit liv, som har budt på en masse forandringer og nye begyndelser. Jeg er begejstret for responsen, som jeg har fået på "Into The Blue", og nu kan jeg ikke vente til at hele albummet kommer ud".

Hør "Into The Blue" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA