x

Elton John til Danmark

Elton John til Danmark

Den britiske sanger og sangskriver Elton John har netop offentliggjort, at han til sommer tager et smut forbi Danmark, nærmere betegnet Aalborg den 5. juli. Sir Elton John skal optræde i Skovdalen, hvor han sammen med sit band primært vil spille sange fra det legendariske dobbelt-album "Goodbye Yellow Brick Road" fra 1973. Når den karismatiske brite besøger Aalborg, så er det præcis 10 år siden, at han sidst slog sine folder i det nordjyske, hvor han spillede i Aalborg Kongres- og Kultur-Center. Nu bliver der i stedet mulighed får at opleve den farverige musiker udendørs i sol og udsprungne bøgetræer i Skovdalen.

Sir Elton John, der allerede som treårig havde gehør bag klaveret, er konservatorieuddannet og fik sit helt store gennembrud i halvfjerdserne. Sidenhen har han solgt mere end 250 millioner album og er dermed en af verdens bedste sælgende kunstnere. Den udødelige klassiker "Candle In The Wind", der blev genudindspillet som en hyldest til Prinsesse Diana ved hendes død i 1997, har alene i 1997-versionen solgt mere end 33 millioner eksemplarer.

Den 66-årige Elton John spillede i Danmark sidste år og udstråler stadig stor energi, som især kommer til udtryk i de to-tre timer lange koncerter, som briten har for vane at give.

Kunne du tænke dig at opleve klassikerne "Candle In The Wind", "Bennie And The Jets" og "Saturday's Alright For Fighting" fra det 41 år gamle dobbelt-album - og mon ikke Sir John byder på endnu flere klassikere fra sin enorme karriere - kan du fra på mandag finde billetter fra GAFFA Live

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA