x

Hør WhoMadeWhos nye single - på Bremen Teaters herretoilet

Hør WhoMadeWhos nye single - på Bremen Teaters herretoilet

Hvordan gør man egentlig opmærksom på, at man har en ny single ude, for selve idéen med at give den væk er så småt blevet brugt før. WhoMadeWho og deres management Volcano har ikke været uopfindsomme. Jamen, man laver da en lydinstallation på et herretoilet, nærmere betegnet på Bremen Teater i København, hvor Volcano har hovedsæde. Som du kan se i videoen nedenunder, bliver fire følelsessensorer installeret foran pissoiret, og hver tricker en lyd - bas, vokal, keyboard, trommer. Står du ene mand foran for eksempel vokalen, begynder sanger Jeppe Kjellberg at synge. Er I fire, kan I høre hele sangen, der har titlen "Hiding in Darkness".

Stuntet blev først afprøvet som et forsøg under GAFFA-Prisen, og Bremen Teaters direktør Jesper Majdall – der også er partner i Volcano – fortæller, at Bremen Teater har planer om at gøre installationen permanent – dog med skiftende musik. I første omgang er det altså WhoMadeWhos nye single, du kan høre. Jesper Majdall fortæller videre, at man også har forsøgt med en løsning på dametoilettet, men at det indtil videre er droppet grundet logistiske udfordringer. Han vil dog ikke afvise, at man senere vil finde en damevenlig model.

Du behøver dog ikke at snige dig ind på Bremen Teaters herretoilet for at høre den nye WhoMadeWho-singe. Det funky nummer kan også downloades på SoundCloud ganske gratis. "Hiding in Darkness" er anden singleforløber for WhoMadeWhos femte album, "The Dreams", der udkommer 3. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA