x

Se MØs nye musikvideo

Se MØs nye musikvideo

Nu har MØ netop lanceret en musikvideo til sin seneste single "Don't Wanna Dance". Som GAFFA skrev for to uger siden, er det trods titlen en meget dansabel sang, vi har med at gøre. Et pågående r&b-beat skubber det fængende omkvæd helt frem, mens blæsere fuldender lydbilledet med et retro-feel. Se musikvideoen her forneden.

Heller ikke MØ selv kan stå stille i musikvideoen. Hun danser med løssluppen koregrafi rundt på en bil losseplads under en forstadsdansk grå himmel, som langsomt toner over i en forstemt nat, kun lyst op af tændte billygter. Hvorvidt det er den fynske hjemø og dens idyl, der refereres til i intro- og outroklippet, hvor MØ står med et lille dådyr i skødet, kan vi ikke helt regne ud. Nydeligt ser det dog ud.

MØ postede selv begejsteret musikvideoen fra sin Facebook-profil i går, og skulle du nu have et spørgsmål til hende - måske vedrørende dådyret - kan du i aften klokken 18:00 dansk tid tweete spørgsmål til hende. Dit tweet skal indkludere hashtagget #AskMoMoMoYouth.

MØ brød for alvor frem i marts 2013, da sangen "Pilgrim" blev Ugens Uundgåelige på P3. Siden da er det gået støt frem for den efterspurgte sangerinde. Udover massiv udenlandsk omtale og interesse er MØ i 2013 også blevet tildelt flere priser, for eksempel Kronprinsparrets "Stjernedryspris" ligesom hun modtog hele to statuetter til uddelingen af årets GAFFA-Pris. I den anledning udtalte MØ til GAFFA: "Det her år har bare været så vildt. Hele mit liv er blevet vendt op og ned, på en god måde selvfølgelig, men alt er bare gået utrolig stærkt."

MØs debutalbum "No Mythologies to Follow" er på gaden 10. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA