x

Dancehall-fænomenet Kaka tager på turné

Dancehall-fænomenet Kaka tager på turné

Han var ikke mere end 21 år, da han var medvirkende til dancehall-genrens comeback på den danske musikscene. Kaka - også kendt som Little Kaka - fik i sit gennembrud i 2012 med singlen "Bang Bang (Reggaejam)"  og tager nu på en forårsturné i Danmark sammen med Donkey Sound Band, som består af Pharfar og Fresh-I.

Den danskfødte musiker, med det borgerlige navn Rajabu Willer, giver i alt ni koncerter sammen med de to musikalske legekammerater, og det hele begynder i København på Kulturhuset Islands Brygge den 1. marts. 

Kakas karriere startede tilbage i 2007, da han var med på scenen til Natasjas sidste koncerter i København, kort før hun omkom i en trafikulykke på Jamaica. Nogle år senere begyndte dancehall-knægten at samarbejde med netop Donkey Sound, hvilket resulterede i, at Kaka stod for gæstevokalen til Wafandes første hit-single "Gi' Mig Et Smil. Året efter, i 2012, kom Rajabus første udspil "Kaka EP", hvor singlen "Bang Bang (Reggaejam)" var med som en af de i alt fem sange. Kaka er nu aktuel med singlen "En Sidste Sang" og er klar til at tage på turné, hvor han får opvarmning af Dean Thompson, der netop har skrevet pladekontakt med Sony Music.

Kakas turnéplan sammen med Donkey Sound Band ses herunder. Billetterne forfindes via GAFFA Live

01.03 - K-I-B, København

07.03 - Metro Musik, Ringsted

08.03 - Kulturmaskinen, Odense

13.03 - Pavillionen, Grenaa

14.03 - Gimle, Roskilde

15.03 - Templet, Lyngby

21.03 - Vershuset - Næstved

22.03 - Sønderborghus, Sønderborg

29.03 - Studenterhuset, Aalborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA