x

Neil Young til Danmark

Neil Young til Danmark

Neil Young og hans band Crazy Horse måtte på grund af en trafikulykke, der involvererede Crazy Horse, desværre aflyse deres danske koncert i august samt de resterende koncerter på Neil Young & Crazy Horse-turnéen i Europa og Storbritanien i sensommeren 2013.

Nu er der rigtig godt nyt, idet Neil Young og Crazy Horse vender tilbage den 30. juli, hvor de skal spille i Forum, København. Således bliver det første gang i 12 år, at canadieren og Crazy Horse sammen skal optræde i Danmark. 

Manden bag hovedværkerne "Harvest", "On The Beach" og "After The Gold Rush", som senest udgav "Psychedelic Pill" med netop Crazy Horse i 2012, annoncerede i sidste uge, at han kommer med et nyt album til marts, som har fået titlen "A Letter Home". Der bør hermed være rig mulighed for opleve det nye album i liveregi, når Neil Young sammen med de vilde heste gæster Danmark. 

Var du blandt dem, som havde købt billet til den aflyste koncert og gik en lang sørgeperiode i møde, er der endnu bedre nyt. Der vil fra mandag 3. februar være et eksklusivt forsalg for dem, der havde købt billetter til den aflyste koncert i august, og det officielle billetsalg starter herefter torsdag 6. februar. De vil være at finde via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA