x

Grim Fest frigiver de første ni navne

Grim Fest frigiver de første ni navne

Grim Fest - bedre kendt som Danmarks Grimmeste Fesitval - fejrede 10-års jubilæum sidste år og og byder igen i år publikum på tre dages musik i Brabrand udenfor Aarhus den 31. juli til den 2. august. Den jyske festival er nu klar med årets første otte navne, som tæller: Karl William, Sekuoia, Julias Moon, NovemberDecember, I'll Be Damned, Camilo og Grande, Slowolf, WhoMadeWho (billedet) og Lucy Love.

Sekuoia er et alias for elektronikamusikeren Patrick Bech-Madsen, der tidligere har spillet på Strøm Festival, Trailerpark, Click og ikke mindst Roskilde Festival. Live-formen er således pudset af hos Sekuoia. Derudover bør navne som den eksperimenterende pop-trio Who Made Who og grim-rapperen Lucy Love vække en del opsigt. Sidstnævnte udgav sidste år sit tredjealbum "Desperate Days Of Dynamite", som udforskede EDM-genren i den mere poppede varient, hvorfor der er lagt op til fest til årets festival til sommer.

Den Grimmeste Festival har to store scener og to mindre scener, som sammen skal rumme de 30 bands, som arrangørerne har tænkt sig at præsentere i år.

Billetterne til er sat i salg og findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA