x

Manic Street Preachers til Danmark

Manic Street Preachers til Danmark

Den britiske rockgruppe Manic Street Preachers har netop annonceret, at de kommer til Danmark den 12. maj, hvor de giver en sjælden klubkoncert på Store Vega i København. Det walisiske band har tidligere spillet på en del af landets festivaler - Roskilde, Midtfyns og Rock Under Broen - men det er sjældent, at de har givet koncert på et spillested. Foruden deres koncert i Amager Bio for to år siden er det 12 år siden, at de sidst spillede på et dansk spillested. Dengang var det også Store Vega.

Nu er der mulighed for at opleve Manic Street Preachers, når de kommer til Danmark med sange fra sidste års album "Rewind The Film" og ikke mindst det kommende album "Futurology", der er sat til at udkomme i år.

Den alternative rockgruppe blev oprindeligt dannet i 1986 og debuterede med "Generation Terrorists" seks år senere. I 1995 forsvandt gruppens guitarist Richey James Edwards sporløst, og han formodes i dag at være død. Siden er det altså blevet til 11 studiealbum, som blandt andet indebærer 2009-udgivelsen "Journal For Plague Lovers", der på den lyriske side bestod af tekster skrevet af Richey, som bandet først fik i hænderne efter waliserens forsvinden.

Forsalget til koncerten på Store Vega den 12. maj starter onsdag den 5. februar og kan findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA