x

The Who planlægger nyt album

The Who planlægger nyt album

De har mere end hundrede sange klar. Således udtaler den ikoniske forsanger for The Who, Roger Daltrey, til det britiske musikmagasin NME. Den britiske forsanger Daltrey gør det klart, at han i løbet af 2014 vil gå sammen med guitarist og sanskriver Peter Townshend for at udgive et nyt album med The Who.

Bliver det kommende album en realitet, vil det være briternes 12. studiealbum og hermed det første siden "Endless Wire" fra 2006. Det er ikke virkelysten, som hindrer et nyt album: "Peter Townshend har lyst til at lave et nyt album, og jeg er altid klar. Jeg planlægger aldrig, hvad jeg skal lave den næste dag, men jeg kan ikke se, hvorfor det her ikke skulle blive til noget. Min stemme er stadig i god behold, jeg kan desværre ikke sige det sammen om hørelsen, men min stemme fejler intet," udtaler den 69-årige sanger og sangskriver. 

Udtalelsen starter selvsagt en spekulation om, hvorvidt The Who hermed vil fejre deres 50-års jubilæum, men det har Roger Daltrey ikke skænket en tanke: "For at være ærlig har jeg overhovedet ikke tænkt på det. Til at starte med troede vi ikke, at vi ville holde i én uge, og nu er det blevet til 50 år. The Who gik fra hinanden efter hvert eneste show."

Roger Daltrey og Pete Townshend, de eneste to overlevende fra det oprindelige The Who, har givet os rockklassikere som "The Who Sings My Generation", "Tommy", "Who's Next" og "Quadrophenia". Den engelske rockgruppe, som startede i 1964, blev officielt opløst i 1983 for derefter at vende tilbage i 2006 med "Endless Wire". Skulle Daltrey og Townshend få sig taget sammen til at udgive et nyt album, håber vi, at det bliver et lige så flot comeback som det seneste album. "Endless Wire" kvitterede GAFFAs anmelder Finn P. Madsen med hele fem stjerner: "Endless Wire når ikke højderne fra Who's Next, men er en triumf, der berettiger til fortsat eksistens."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA