x

Cloud Nothings annoncerer nyt album og turné

Cloud Nothings annoncerer nyt album og turné

En sjælden blanding af power-pop, støjrock og post-punk så dagens lys i 2012, da det amerikanske band Cloud Nothings udgav deres tredje studiealbum "Attack On Memory". Nu har amerikanerne annonceret nyt album og en turné, som bringer dem til spillestedet Loppen i København den 15. maj. 

Cloud Nothings udkommer med deres fjerde album i Europa den 31. marts under titlen "Here and Nowhere Else". Det nye udspil er produceret af John Congleton, som også har siddet i producer-stolen på det kommende Swans-album. Således har Dylan Baldi og bandet udskiftet den ikoniske Steve Albini, som producerede det anmelderroste "Attack On Memory". Der er varslet ny lyd, og Dylan udtaler desuden, at det nye album vil være noget mere positivt ladet end forgængeren: "Jeg havde det rigtig godt og lavede bare noget musik, som gjorde mig glad. Jeg havde ikke noget at være sur over, så helt naturligt blev tilgangen mere positiv og knap så 'fuck-det-hele' som sidst," siger Dylan Baldi til Pitchfork.

Gruppen fra Cleveland, Ohio består af fire medlemmer, men startede oprindeligt som et soloprojekt af Dylan Baldi.

Når gruppen kommer til Loppen den 15. maj, bliver det formentlig med mindre vrede, men forhåbentlig har bandet ikke givet helt slip på energien, som selvsamme vrede gav i live-regi.

Herunder kan du se tracklisten til det kommende album og høre førstesinglen "I'm Not Part Of Me":

01 Now Hear In
02 Quieter Today
03 Psychic Trauma
04 Just See Fear
05 Giving Into Seeing
06 No Thoughts
07 Pattern Walks
08 I'm Not Part of Me


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA