x

Hør Jared Letos tre favoritsange

Hør Jared Letos tre favoritsange

Thirty Seconds to Mars lander rumraketten i Danmark, når trioen gæster Falconer Salen den 21. februar. Skulle du gå og undre dig over, hvilken musik drengene lytter til - om det virkelig kun er kosmiske toner med massivt underliggende guitardrøn - har Jared Leto i en pressemeddelelse afsløret, hvilke tre sange han lytter flittigst til. Du kan høre de tre sange her.

Lorde - Tennis Courts
"Jeg er sikker på, at I har hørt om Lorde nu [Det er svært at undgå! red.], men ud over at være et kulturelt fænomen er hendes sangskrivning frisk og smuk."

Sky Ferreira - You're Not The One
"Musikvideoen til den her sang er rigtig god. Den har den der sexede 80'er-følelse over sig, og Skys stemme er fantastisk."

Haim - Don't Save Me
"Jeg har i nogen tid kendt til de her piger og for nylig mødt dem til nogle shows, vi spillede. De er kløgtige. Sjove. Og de har mere talent end de fleste. Haim kan noget særligt."

Da Thirty Seconds to Mars sidst gav koncert i Danmark, var det under et mindre skybrud i Tivoli med et dog feststemt publikum. Gang på gang hvinede pigerne i kor, når den nu Oscar-nominerede skuespiller og forsanger Jared Leto løftede op i sin lidt for store T-shirt. I den henseende har Jared Leto også været så flink at dele sine favorit-apps (ikke abs, desværre, piger!) til mobilen.

Når man er meget på turné, som Jared Leto og drengene er det, må man undvære vennerne derhjemme. Her bruger Jared Leto app'en Viber til holde kontakten ved lige: "Viber er en nem måde at holde kontakt til vennerne på, når jeg er ude at rejse. Godt design. God ux. De gør det nemt og sjovt."

Derudover er den kreative forsanger meget aktiv på Instagram: "Jeg startede som en visuel kunstner, før jeg begyndte på andre kunstformer, så jeg elsker, at Instagram bare handler om fotografi og film. Det giver mig muligheden for at dele mit liv, nemt og hurtigt, fra mit eget perspektiv. Find mig: @jaredleto".

Thirty Seconds to Mars spiller koncert i Falconer Salen den 21. februar. og billetter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA