x

Se bjørn gå amok til Dylan-musik

Se bjørn gå amok til Dylan-musik

I 1965, da alle øjne hvilede på én af verdens største og mest betydningsfulde musikere, Bob Dylan, udtalte amerikaneren, at hvis han nogensinde skulle sælge ud til reklameverdenen, ville det være kvindeundertøj, valget stod på. Resten er historie, idet sangeren og sangskriveren sidenhen har deltaget i reklamer for Apple, Cadillac og ej at forglemme hans første, en reklame for undertøjsfirmaet Victoria's Secret, hvor den aldrende stjerne forføres af - eller måske nærmere forfører - en ung skøn kvinde. 

Nu er Bob Dylan endnu engang tilbage på reklamefronten, idet han i år vil optræde i en bilreklame for Chrysler i forbindelse med Super Bowl natten til mandag dansk tid. Ved samme show vil en reklame for isproducenten Chobani på lydsiden bringe Dylan-klassikeren "I Want You" fra albummet "Blonde On Blonde", der ofte er blevet kaldt verdens bedste. Denne video er allerede nu offentliggjort.

Lysten til at måtte have noget, om det så er en kvinde eller en is, synes en bjørn i is-reklamen at have fuld forståelse for. Det er såre simpelt: bjørnen har lyst til en is, lavet af gode råvarer, og ødelægger alt omkring sig for at opfylde behovet - akkompagneret af "I Want You", selvfølgelig. 

Se hele scenariet herunder, hvor du desuden også kan se klippet, hvor amerikaneren i 1965 udtalte sig om kvindeundertøjs-reklamer, efterfulgt af den bemærkelsesværdige reklame fra 2004, hvor Bob Dylan beviser at han, 39 år senere, holder, hvad han lover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA